}

Tempat - tempat yang aku melawat 2009...

Kura-kura di Tanjung tokong Penang. Selepas penat memanjat tangga jumpa satu kolam kura-kura..ada banyak juga la kura-kura dekat situ tak terbilang hihi..
Ini permandangan dari atas Tanjung Tokong...Huhu apa macam..tapi suriey tak naik la atas menara tu...tinggi sangat penat la.....
Apa tu...itula ayat suriey masa jumpa binatang ini..suriey pun tak tahu apadia so sapa-sapa yang tahu bagi tau ler..hihi..masa tu tengah tunggu kawan dari turun dari air terjun Temurun Langkawi...Suriey hampir-hampir terpegang la..hiihihi unik kan ciptaan Tuhan
Penah tengok tak air terjun nie...cantikkan ini la air terjun Termurun Langkawi...Time datang sini la suriey jumpa binatang pelik dekat atas tu..
Ini adalah permandangan di waktu senja di Pantai Chenang... Cantik tau time tu rasa tenang saja duduk kat situ.........
Ini kawasan Alor Setar je..Time nie ada acara apa tah suriey dah lupa ler...
Ini permandangan dari apartment yang suriey tumpang dekat Genting...
Ini dalam cable car...masa nak naik Genting highland..........
Sama aja....ini semua orang tahu kat mana Genting la juga...
Alaaa. ini kolam ikan kat bawah tu...hihihi abis tak da kerja la ambik pic ikan nie...sebernanya banyak lg pic dekat Genting nie..tapi sebab2 tertentu tak leh la na publish hihi...
Pantai chenang juga...time senja matahari turun...sebenarnya suriey kerja dekat Langkawi dulu..setahun kerja dekat sana..tapi sekarang dah tukar la...ermm time petang- petang Suriey suka lepak dekat pantai dengan kawan-kawan...bagi hilang penat berkerja...Rasa tenang saja bila tengok pantai hilang semua masalah...
Batu Feringgi Penang....Banyak lagi la tempat yang dilawati tak sempat nak post..kalau ada masa nanti suriey post la ...

1 comments:

CaMaRPuTiH said...

awat x letak nama tmpt kat every pices tu... ada yg tmpt tu xtau katner lorr....

Post a Comment

My Blog List

Powered by Blogger.

About Me ????

gambar-gambar hasil karyaku

Followers

Related Posts with Thumbnails

Cari la apa pun